Wie zijn wij ?

Zorgen voor mensen is onze passie. Iedereen zich laten thuis voelen – dat is onze drijfveer. 

Een hart voor zorg en gastvrijheid

Rudi en Jan bouwen al meer dan tien jaar aan hun kleine paradijs, hun Parel van Bever. Dat doen ze met de grootste toewijding en oog voor detail. Allebei zetten ze zich met het veel plezier in om mensen zich thuis te laten voelen. Achter hun gastvrijheid schuilt een diepgaand verlangen om voor anderen te zorgen. Rudi, met zijn zorgzame aard, en Jan, een echte fijnproever voor aangename plekjes, hebben ervoor gezorgd dat elke hoek van hun vakantiehoeve een oase van ontspanning is.

Wanneer zij overdag op de baan zijn voor hun job als verpleegkundige, kan je altijd een praatje gaan maken met de andere bewoners van het domein: een gezellig allegaartje aan boerderijdieren. Tijdens een wandeling op het ruime en toegankelijk domein ontmoet je ganzen, katten, ezels, vissen en een heleboel schattige geitjes. De kippen zorgen misschien wel voor een vers eitje bij het ontbijt!

Je vindt hier niet zomaar een vakantieverblijf, maar een plek waar al je zorgen achterlaat en waar je kan genieten van de kleine dingen. Welkom in deze betoverende wereld!

 

ONZE ACCOMMODATIES

Gezellige en ruime kamers met een prachtig uitzicht

In ons vakantieverblijf kan je genieten van gezellige en ruime kamers met alle voorzieningen. Profiteer van een prachtig uitzicht en ga volop de groene Vlaamse Ardennen verkennen.

CONTACT

We heten je van harte welkom!

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of opmerkingen. Dan helpen we je met plezier verder!

nl_BENL